top of page
allerfijnste wol van Australische merinos

SLAPEN ZONDER RUGPIJN

Slaapadvies bij Slaap. by Tom voor gezond slaapcomfort.

Slapen zonder rugpijn

Druk en tegendruk

Een goede matras hoeft niet afgemeten te worden aan je lichaam, net zomin als je in een goed hotel moet vertellen wat je gewicht of slaaphouding is. Dit is trouwens altijd een momentopname.

De keuze voor een slaapsysteem maak je voor de komende 10 jaren of meer.

Een goede matras zet de druk van je schouders en je heupen om in tegendruk voor je onderrug en hiervoor gebruiken wij een Hoog-Laag genest verenpakket dat zowel in steun als comfort uitstekende adelbrieven kan voorleggen.

 

De afwerking van de matras gebeurt met enkel natuurlijke en ademende materialen en in de tijk van het matras is zelfs een laag zuivere scheerwol verwerkt waardoor we het Woolmark label mogen gebruiken en 10 jaar garantie kunnen geven.

Ontspanning en afstellen op je lichaam

Een goede bedbodem dient niet alleen om je matras te dragen of voor een goede ventilatie te zorgen. Een goede bedbodem bepaalt in welke mate je ’s ochtends uitgerust je bed zal uitkomen.

Slaap. by Tom heeft een eigen bodem ontwikkeld die de opgebouwde spanning op schouders en heupen wegneemt en er zo voor zorgt dat je minder vaak zal draaien, dieper slaapt en ’s ochtends beter uitgerust je bed zal uitkomen.

Ook kan het gevoel van je bed aan de hand van de bodem enigszins aangepast worden van “ik lig liefst op mijn bed” naar “ ik lig liever in mijn bed” bijvoorbeeld.

Slaap. by Tom
Klaasje
Slaapadvies - Slaap. by Tom

Ben je wat langer of korter dan je partner of lig je wat lager of hoger in je bed?

Geen probleem! Samen gaan we ervoor zorgen dat de bodems worden aangepast naar je lichaam, omdat alle zones kunnen afgesteld en verplaatst worden in de bodem.

De bodems kunnen verkregen worden in een vaste versie, een handverstelbare om te slapen met je hoofd- of voeteinde wat hoger of een elektrische (draadloze) versie om rechtop te zitten bij een goed boek, een streepje televisie of iets anders…

Want iedereen verdient Slaap. Punt.

Ook slapen zonder rugpijn? Kom langs bij Slaap. by Tom voor slaapadvies op maat. 

Contact

bottom of page